Bonnie Tyler rangos elismerést kapott a brit uralkodótól a Platinajubileumon

 Bonnie Tyler a zeneiparban nyújtott teljesítményéért a Brit Birodalom Rendjének tagjává választották. Így mostantól eredeti neve, a Gaynor Sullivan után használhatja az MBE rang jelölést. 

A jelölést Bonnie egyik unokahúga állította össze tavaly. Ez tartalmazta Bonnie átfogó önéletrajzát, a karrierje során elért nemzetközi eredményeit, valamint ajánlóleveleket különböző jótékonysági szervezetektől, amelyeket Bonnie is támogat. Bonnie előtt egészen addig titokba tartották a jelölést és az eredményt, amíg a a kabinethivatal április végén jóvá nem hagyta. 


Bonnie Tyler, Vilmos herceg (háttal) és Katalin hercegnő. Fotó: Twitter


Bonnie Tyler még ebebn az évben beavatási ceremónián vesz részt a windsori kastélyban, ahol a királyi család egyik tagja adja át neki az MBE érmet. 

Bonnie Tyler II. Erzsébet királynő platinajubileumán is részt vett. Csütörtök este  Mumblesben, az Oystermouth kastélyban gyújtotta meg a jubileumi jelzőfényt. Az esemény a Platinajubileum eseménysorozat része volt, a BBC One élőben közvetítette. Szombat este a walesi ünnepségen lépett fel, Cardiffban. A koncerten három dal adott elő. Itt találkozott Vilmos herceggel és Katalin hercegnővel, akik látogatást tettek a helyszínen, hogy megnézzék az esi ünnepség előkészületeit. 


"Nagy megtiszteltetés számomra, hogy megkaptam ezt a díjat, különösen, hogy Őfelsége, a királynő platina jubileumi évében. Ez a díj is azt mutatja, hogy bármilyen háttérrel, bárki lehet sikeres és ezt csodálatos  hazánk elismerheti, ha tudását és erejét is beleteszi abba amit csinál. Én csak egy lány vagyok egy walesi kisvárosból, aki imád énekelni és az hogy elismernek, nagyon fontos számomra, a családom és a barátaim számára is. Azzal, hogy engem díjaztak, remélem egy kicsit motiválok másokat is arra, hogy a lehető legjobbat hozzák ki magukból" - mondta Bonnie.






Megjegyzések