Megjelent a BONNIE TYLER - THE ULTIMATE COLLECTION 3CD

 Alig egy hónappal ezelőtt került be a zenei webáruházak előrendelési kínálatába egy új BONNIE TYLER dalokat tartalmazó válogatás. A The Ultimate Collection 3CD első gondolatra, valami exkluzív kiadványnak hangzik, legalábbis a neve arra utal, csak úgy, mint a 3 CD megjelölés, tehát valóban egy átfogó antológia lenne. Aztán a 8 és 20 EUR közötti ár az európai lemezboltokban már kétkedésre ad okot. Az Amazonnál alig 9 EUR az ára. A dallista viszont ráébreszt arra, hogy tulajdonképpen semmi új keverés nincs a dalokban. Bonnie Tyler RCA, CBS és a Hansa kiadónál megjelent, jelenleg a Sony Music katalógusában szereplő dalait válogatták össze. 


 

3 lemezen összesen 50 dal kapott helyet. Mivel három különböző korszak és zenei stílus jellemezte Bonnie karrierjét 1977 és 1993 között, értelemszerű lett volna, ha lemezenként elkülönítik a 70-es, 80-es és 90-es években megjelent dalait. Ez azonban nem így történt. Az első korongon a CBS és Hansa, a másodikon az RCA, a harmadik lemezen pedig túlnyomóan RCA és kis mértékben CBS dalok kaptak helyet. 

Érdekesség, hogy a TOTAL ECLIPSE OF THE HEART Extended verziója került fel az első lemez nyitódalaként. Ez a verzió eddig CD minőségben csak a 2017-ben megjelent Remixes and Rarities 2CD Deluxe kiadáson jelent meg. 

Ami a csomagolást illeti, meglehetősen egyszerű, Digipak, de inkább csak slim papírtokos, amiből lehetetlen úgy kihúzni a lemezkorongot, hogy ne tapogassuk össze. Ennek ellenére digitálisan felújított dalok hallhatók, és mégiscsak 50 dal alig 10 euróért nem olyan rossz. 

Dalok:


 



Megjegyzések