Megjelent Bonnie Tyler új live albuma

 Ma megjelent BONNIE TYLER vadonatúj live albuma IN BERLIN címmel. 



Bonnie Tyler 2019-ben visszatért a diadalmas BETWEEN THE EARTH AND THE STARS című albumával a reflektorfénybe. A lemezen country, pop-rock, funky dalok és balladák között három nagyszerű duett is hallható, Rod Stewart, Cliff Richard és Francis Rossi közreműködésével. A címadó turné az egyik legnagyobb turnéja volt Bonnienak, amellyel Németország, Ausztria, Svájc, Franciaország, Luxemburg és Belgium nagyvárosaiban lépett fel. Berlinben, a híres Admiralspalast-ban adott koncertjét rögzítették, ennek a hanganyaga jelent meg ma dupla CD-n. 



A lemezbemutató turnén 17 nagyszerű dal csendült fel .Az új album dalai (Hold On, Seven Waves Away, Slow Walk, Older) mellett a rajongók kedvencei (Flat On The Floor, This Is Gonna Hurt)  illetve az örök klasszikusokat (It's A  Heartache, Total Eclipse Of The Heart, Holding Out For A Hero) is énekelte Bonnie.

Az In Berlin Bonnie harmadik koncertalbuma a 2006-os LIVE és a 2011-es Live In Germany 1993 után. 

Bonnie ma egy hangüzenetet küldött rajongóinak, amelyben ezt mondja: 

Nem olyan régen jelent meg Between The Earth and The Stars című albumom. Pályafutásom egyik legnagyobb turnéja volt. Felléptem Hollandiában, Belgiumban, Franciaországban. Luxemburgban, Ausztriában, Svájcban és természetesen Németországban is. Az Admiralspalast csodálatos hely, az évek során énekeltem már ott néhányszor. Nagyszerű érzés, hogy végre megjelent ez az album és egyben keserédes, hiszen nemsokkal a járvány kezdete előtt vettük fel. Örülök, hogy az élőzenei szcéna mára nagyjából helyreállt. Nagyon remélem hogy az emberek élvezni fogják ezt az albumot - nagyszerű előadás volt, mesés hangulattal. Remélem élvezitek

Tracklist

CD1

Flat On the Floor
Hold On
It S a Heartache
Seven Waves Away
Have You Ever Seen the Rain
Move
This is Gonna Hurt
Let S Go Crazy Tonight
Bad For Loving You

CD2 

Total Eclipse of the Heart
Between the Earth and the Stars
Faster Than the Speed of Night
Turtle Blues
Slow Walk
The Best
Holding Out For a Hero
Older

Megjegyzések