Jön Bonnie Tyler új koncertalbuma

 



Bonnie Tyler rajongóinak
szánt újévi köszöntőjében bejelentette, hogy idén is sok izgalmas dologra számíthatnak tőle. Első körben a márciusban megjelenő Bonnie Tyler: In Berlin című koncertalbumát jelentette be.

A lemezt az earMusic adja ki és ezzel végleg le is zárul a közös munka a kiadó és Bonnie között. A három lemezre szóló szerződést a kiadó márciusban teljesíti. A hanganyagot 2019-ben a berlini Admiralspalast-ban rögzítették a Between The Earth and The Stars turnén. A berlini mellett a párizsi L'Olympia hallban is felvették a koncert hang és videóanyagát is. Az azonban nem jelent meg sem CD-n sem DVD-n. Bonnie Tyler előreláthatólag idén megjelenő új albumát már saját maga adja majd ki, kiadó nélkül. 

Tracklist: 

  1. Flat On The Floor
  2. Hold On
  3. It's a Heartache
  4. Sever Waves Away
  5. Have You Ever Seen The Rain?
  6. Move
  7. This Is Gonna Hurt
  8. Let's Go Crazy Tonight
  9. Bad For Loving You
  10. Total Eclipse Of The Heart
  11. Between The Earth And The Stars
  12. Faster Than The Speed Of Night
  13. Turtle Blues
  14. Slow Walk
  15. The Best
  16. Holding Out For A Hero
  17. Older
Bonnienak eddig két live albuma  jelent meg. 2005-ben LIVE címmel a párizsi születésnapi koncertje és a Wings című albumának lemezbemutatója a La Cigalé-ban (CD/DVD) illetve 2012-ben a Live in Germany 1993 szintén CD/DVD formátumban, azonban ennek a minősége gyenge, és az Angel Heart turnéjának TV-ben leadott rövid változatát tartalmazza. Az elmúlt években ezeket a kiadványoka a világ több pontján is újra kiadták, más más borítóval.


Megjegyzések