Bonnie Tyler kitüntetést kapott Vilmos Hercegtől - fotók





Tavaly, II. Erzsébet királynő platinajubileumán derült ki, hogy a királyi család Bonnie Tylert fogja díjazni. Az elismerés átadására szerdán került sor.

 A 71 éves walesi énekenő, Bonnie Tyler MBE díjat kapott zenei szolgálatáért. Bonnienak a Windsori kastélyban adta át a díjat Vilmos, walesi herceg egy díjátadó ceremónia keretében. Az MBE, vagyis a Brit Birodalom rendjének tagja kitüntetés átadását követően Bonnie azt nyilatkozta, hogy Ő csak egy lány, egy walesi kisvárosból, aki szeret énekelni. De ez a díj is bizonyítja, hogy bárki, bárhonnan is származik, lehet sikeres és megkaphatja ezt a rangos elismerést. Éppen ezért fontos számára, a családja és a barátai számára hogy ilyen módon elismerjék zenei munkásságát. 

-Nem várom el Vilmos hercegtől, hogy rajongjon a zenémért, de jóleső gesztust kaptam tőle tavaly, amikor Cardiffban, a királynő jubileumi ünnepségén felléptem, meglátogatott Katalinnal és a gyerekekkel. Azt mondták, néhány dalomat megmutatták a gyerekeknek, hogy tudják kivel találkoztak. Azt szeretem Vilmosban, hogy nagy a mosolya, a turnémról kérdezett és azt mondta, jó újra látni.

Bonnie karrierje során számtalan zenei díjat és elismerést kapott már és 18 stúdióalbumot adott ki. Örökzöld dalait, mint a Lost in France, It's a Heartache, Total Eclipse of the Heart vagy a Holding Out for a Hero a világ minden táján ismerik. Bonnie arra a kérdésre, hogy nem unja e előadni 40 év után is az ikonikus Total Eclipse of the Heart slágert, azt monda, nincs, nem is tehetni, hogy ne énekelje, hiszen annyira szeretik ezt a dalt, elvégre ez egy karaoke klasszikus is. Hozzátette, nagyon hálás azért, hogy karrierje során a legjobb zeneszerzőkkel és producerekkel dolgozhatott együtt. 

"Ez egy nagyon izgalmas nap, soha nem felejtem el. Nagyon boldog vagyok. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen elismerést kapok. Édesanyám és édesapám nagyon büszkék lennének rám." -Bonnie Tyler

Videó: 



Fotók:









Forrás: Daily Mail, The Independent

Megjegyzések