Bonnie Tyler régi-új albuma pillanatok alatt elfogyott



Múlt pénteken megjelent a FASTER THAN THE SPEED OF NIGHT album bakelitlemezen. A 35 éves jubileum alkalmából 2000 darabot sorszámoztak illetve kék színű lemezen adott ki a Music On Vinyl kiadó. Az európai piacra szánt limitált kiadás szinte már a megjelenés napján elfogyott! Hétfőtől ugyanis már nem volt elérhető az Amazon webáruházban, helyette csak a sima, fekete lemezkorongos változat került be, melynek megjelenése augusztus 3.

Amerikában azonban késik a megjelenés, csak augusztus 14-átől lesz elérhető. Az amerikai kiadás az eredeti amerikai borítóval jelenik majd meg szintén kék lemezen. Sorszámozva nem lesz, viszont egy poszter is kerül majd a bakelit mellé.

A FASTER THAN THE SPEED OF NIGHT Bonnie Tyler legsikeresebb és legtöbb példányszámban elkelt albuma. Ez az ötödik stúdióalbuma és az első a CBS kiadónál. Ezen a lemezen jelent meg a TOTAL ECLIPSE OF THE HEART világsláger, mely világszerte a toplisták élére került. Az albumra Jim Steinman két dalt írt, és ő volt a rendezője, producere is.

Bonnie Tyler ezen albumát legutóbb 2013-ban adták ki Németországban, az ALBEN FÜR DIE EWIGKEIT lemezsorozat tagjaként CD-n, digitálisan felújított hangzással.

FOTÓK:











Megjegyzések