Megjelentek Bonnie Tyler koncert kiadványai - egyszerre

2017. októberében a REMIXES & RARITIES 2CD Deluxe Edition megjelenését várták a rajongók, ajd 2018. januárjában mejelent Japánban is limitált kiadásban. Január 19-én az Egyesült Államkban adták ki a "Bonnie On Tour" LIVE DVD-t. A helyi régiókódolási kiadvány megjelenése után alig több, mint gy hónappal a német Laserlight Digital (Delta Music) szintén a 2006-ban megjelent, de 2005-ben rögzített koncertfelvétel hanganyagát jelentette meg ma dupla bakelitlemezen. 26 év után tehát újra megjelent egy Bonnie Tyler kiadvány bakeliten.

A Laserlight Digital mellett a ZYX Music egy CD és egy DVD lemezt dobott piaca a mai nap folyamán, szintén "Bonnie On Tour" LIVE címmel. Ugyanez a lemezkiadó adta ki Bonnie Tyler legutóbbi stúdióalbumát, a "Rocks and Honey"-t valamint az ahhoz tartózó két Maci-CD-t illetve a "Live In Germany1993" CD, DVD és CD/DVD kombót. Így tehát az elmúlt hónapban 3 lemezkiadó, 4-féle kiadványát lehet megvásárolni.

A "Bonnie On Tour LIVE" CD-t és DVD-t a Stick Music, Bonnie korábbi lemezkiadója adta ki 2006-ban. Ezt követően vásárolta meg a jogokat a Sony Music UK, aki 2007-ben DVD-n az Egyesült Királyságban adta ki. 2008-2009 között Ausztráliában CD-n, Oroszországban DVD , míg Thaiföldön CD+Bonus DVD, Szingapúrban pedig DVD+Bonus CD formátumban került piacra. Tawianon pedig csak DVD-n jelent meg. Brazíliában egyedül a 2.1 hangrendszer mellett 5.1 hangzással is kiadták.








Megjegyzések