Bonnie Tyler - Greatest Hits ritkaság

Bonie Tylernek rengetek válogatásalbuma jelent már meg. Kollekciós kiadványok és egyedi válogatáslemezek évről évre jelentek meg kezdetben bakelit lemezeken, majd CD-n és kazettán. Természetesen CD formátumban jelent meg több, de egy igazi ritkaság is előkerült nemrég. Mégpedig az énekesnő legutolsó válogatásalbuma, amely még kazetta formában is megjelent. 

A Sony Music és a Sanctuary Records gondozásában megjelent lemezre 17 dal került fel, amelyen egymást követik a toplistás slágerek. Utolsóként az Andrew Lloyd Webber és Jim Steinman közös musicalében, a Whistle down the Wind-ben is felcsendülő Tyre Tracks and Broken Hearts is hallható Bonnie előadásában. A leme az Egyesült Királyságban Ezüst, Spanyolországban arany, Norvégiában pedig platinalemez lett.

Bonnie Tyler egy 2001es interjúban elmesélte, hogy a kiadó szeretett vlna egy egyedi, új fotósorozatot Bonnieról, köztük egy olyant, ahol az énekesnő fekszik a haja pedig beteríti a padlót. A nap végén egy szaténlepedőt terítettek le, a fotós pedig egy létráról fotózta Őt, nagyon fárasztó volt, de megérte, mert ez a kép lett a borítófotó. A CD és a kazetta belső oldalain is látható egy fotósorozat.

A kiadó az Egyesült Királyságban egy promóciós lemezzel is hirdette az új válogatást a rádiótársaságoknál. Franciaországban pedig színes promóciós kiadvánnyal reklámozták.

2012-ben újra kiadásra került a Greatest Hits, de csak Dél-Koreában, ahol az énekesnő egy retró koncerten lépett fel és ennek apropójaként dobták újra piacra koreai nyelvű életrajzi füzettel.

Promóciós CD sajtóanyaggal


Koreai kiadás 2012

francia sajtóanyag, dedikált CD és kazetta




Megjegyzések