bonnie tyler n1 in the USA iteunes

bonnie tyler n1 in the USA iteunes

KÉP

2014. április 23., szerda

Magyar blueskirállyal lép színpadra Bonnie Tyler Alsóörsön

Megvan az idei, szám szerint a 15. jubileumi Harley-Davidson Open Road Fest teljes zenei programja. A Nagyszínpadon és a Rock Arénában is a négy nap latt több mint harminc fellépő adja egymásnak a mikrofont. Szombat este, a motorostalálkozó legfontosabb napján a Nagyszínpadon két sztár énekes ad koncertet. Bonnie Tyler 22 órától énekli el legnagyobb slágereit, de előtte 20 órától pedig a "magyar blueskirály" Deák Bill Gyula énekel! 

Deák Bill Gyula Artisjus díjas, Fonogram életműdíjas bluesénekes, az egykori Hobo Blues Band egyik oszlopos tagja, aki 2012-ben megkapta a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjét is. A 80-as 90-es években a Jézus Krisztus Szupersztár, az István, a király, a János Vitéz és az Attila, Isten kardja című színpadi darabokban, rockoperákban szerepelt. Zenei pályafutása során Jimi Hendrix volt rá nagy hatással. 1984-ben Chuck Berryvel budapesti koncertjén is fellépett. Chuck a koncert után így nyilatkozott róla: " Ő a legfeketébb hangú fehér énekes, akit valaha hallottam."

Bonnie Tyler a közelgő alsóörsi koncertről így nyilatkozott: „Nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy olyan legendás márka, mint a Harley-Davidson szeretné, hogy az én dalaim csendüljenek fel a rendezvényén. Természetesen örömmel elfogadtam a felkérést és megígérhetem, hogy különleges műsorral készülök a balatonparti közönségnek”

A fesztiválra a napijegy 6000 Forint elővételben, 6500 Forint pedig a helyszínen. Jegyek kaphatók a Ticket Express országos hálózatában és on-line is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése