bonnie tyler n1 in the USA iteunes

bonnie tyler n1 in the USA iteunes

Andrea Bocelli feat. Bonnie Tyler - Unreleased duet

Andrea Bocelli feat. Bonnie Tyler - Unreleased duet
Vivo per Lei / Live for Love Youtube sample

2013. október 13., vasárnap

Vadonatúj technológiával jelenik meg Bonnie Tyler japán válogatásalbuma


A kép illusztráció!

December 11-én egy teljesen új, eddig Bonnie Tyler lemezeinél nem alkalmazott technológiával készült CD lemezen jelenik meg a Holding Out for a Hero - The Very Best Of kiadvány Japánban. A lemezkorong különlegessége, hogy új generációs technológiával előállított, Blu-spec lemezként kerül a boltokba, amely sokkal jobb hangzással bír, mint a hagyományos CD lemezek.

Ezt a formátumot a japán Sony Music fejlesztette ki 2008-ban. A kék lézerrel előállított lemez 10-szer pontosabban készíti el a barázdákat és a gödröket a korong felületén, így kevesebb torzítással lesz hallható a zeneszám. A japán kiadású lemezek eddig is jobb minőségűek voltak, mint az Európában vagy Amerikában gyártottak, de úgy látszik, a szigetország még ezen a szakterületen is egy lépéssel előrébb jár.

A Blu-spec 2012-es továbbfejlesztett változata a Blu-spec2, amely teljes mértékben a Blu-ray DVD lemezek gyártási technológiájával készült. Az új eljárás nem véletlenül a "feel the difference" szlogent kapta, vagyis az "érezd a különbséget".

Japánban több énekesnek is dupla CD formátumban jelenik meg lemeze. Mindkét korongon ugyanazok a dalok szerepelnek, csak az egyik Compact Disc lemez, míg a másig Blue-spec korong.

A japán Amazon webáruház már most kínálatába tette a december 11-én megjelenő lemezt és a dalok listáját is de már néhány európai üzletben is előrendelhető 22-24 Euró körüli áron. A lemezhez OBI strip és (elvileg) a komplett dalszövegek is hozzátartoznak. A japán Amazon szerint 2014. március 31-én egy limitált kiadása is megjelenik Bonnie Tyler válogatásalbumának.

Cím: ヒーロー~ザ・ベスト・オブ・ボニー・タイラー * Holding Out for a Hero - The Very Best Of
Első megjelenés: 2013. 12. 11. (Blu-specCD)
Limited Edition: 2014. 03. 31.  (Blu-spec2 CD)

TRACKLIST:
 1. Holding Out for a Hero 
 2. Total Eclipse Of The Heart
 3. Have you seen the rain?
 4. Band of Gold
 5. Here She Comes 
 6. Getting so Excited
 7. Before This Night is Through
 8. Save Up All Your Tears
 9. The Best
 10. Shy with You
 11. Hide Your Heart
 12. Jungle Out there
 13. Lovers Again
 14. Streets of Little Italy
 15. No Way to Treat A Lady 
 16. Tears  (feat. Frankie Miller)
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése