Bonnie Tyler All the Best - kommersz 3 lemezes kiadvány jön

Bonnie Tyler diszkográfiája június 14-én újabb példánnyal bővül, mégpedig egy három lemezes boxszal. A német Flashback kiadó tipikusan a klasszikus, régi dalokat jelenteti meg újra és mivel német kiadó, így hűek maradtak a "saját" Bonnie Tyleres korszakukhoz így a nyolcvanas évek nagy slágerei mellett a kilencvenes évekből csak a Dieter Bohlen dalok kerülnek fel három lemezkorong egyikére. Nagyon nem pakolják túl, 12-11-12 dal kerül a lemezekre, azonban csak a CD1-en lesz hallható Dieter Bohlen dal, szám szerint hét. 
A CD2-n csak 11 dal hallható, viszont a leghosszabb (6:45, 7:47, 8:35) ezen szerepelnek, így valószínűleg a teljes, album verziók lesznek hallhatóak. 
A dalok sorrendjének összeállításába nem sok fantáziát fektettek. Ez a kiadvány  a gyűjtök számára illetve azoknak lesz ajánlott, akik szeretnék egy csomagban megszerezni Bonnie Tyler három nagyszerű CBS korszakos (Jim Steinman, Desmond Child) albumát és szeretnének belehallgatni abba a korszakba, amikor az énekesnő a legiskeresebb volt Németországban, hiszen a Bitterblue multiplatina minősítést ért el Európában, Az Against the Wind szintén #1 volt Finnországban és a Tetthely című bűnügyi sorozat főcímdala lett. És ne feledkezzünk meg a Sally Comes Around-ról se, ami a Dél-Afrikai Köztársaságban volt #1.!Illetve a Silhouette in Red, amelyen a Royal London Symphonic Orchestra is közreműködött.

A borító képe nem biztos, hogy a hivatalos változat, ugyanis All the Hits van ráírva, míg az online áruházak All the Best címmel tették a katalógusukba.

All the best vagy All the Hits?


Tracklist:
CD1
01 HERE SHE COMES
02 HOLDING OUT FOR A HERO
03 BITTERBLUE
04 AGAINST THE WIND
05 CALL ME
06 TAKE A CHANCE
07 SALLY COMES AROUND
08 SILHOUETTE IN RED
09 CLOUDS IN MY COFFEE
10 GOING THROUGH THE MOTIONS
11 TOTAL ECLIPSE OF THE HEART
12 HAVE YOU EVER SEEN THE RAIN?

CD2
01 FASTER THAN THE SPEED OF NIGHT
02 STRAIGHT FROM THE HEART
03 TAKE ME BACK
04 IT'S A JUNGLE OUT THERE
05 TEARS (feat. Frankie Miller)
06 GETTING SO EXCITED
07 LOVING YOU'S A DIRTY JOB (feat. Todd Rundgren)
08 RAVISHING
09 REBEL WITHOUT A CLUE
10 BEFORE THIS NIGHT IS THROUGH
11 LOVERS AGAIN

 CD3
01 IF YOU WERE A WOMAN
02 NO WAY TO TREAT A LADY
03 THE BEST
04 TO LOVE SOMEBODY
05 HIDE YOUR HEART
06 DON'T TURN AROUND
07 STREETS OF LITTLE ITALY
08 SHY WITH YOU
09 TAKE ANOTHER LOOK AT YOUR HEART
10 NOTES FROM AMERICA
11 TURTLE BLUES
12 SAVE UP ALL YOUR TEARS

Megjegyzések