Bonnie Tyler leleplezte az ABBA együttes tagjait

Bonnie Tyler Berlinben járt, a németországi eurovíziós promóciós turnéjának keretein belül és a Madam Tussaud's panoptikumba látogatott. A viaszmúzeumban ugyanis most mutatták be az ABBA együttes tagjait ábrázoló figurákat. A nagy sajtóérdeklődést kiváltó esemény  Bonnie Tyler kampánykörútjának része. Az énekesnő nagyon bízik abban, hogy a német rajongók rá szavaznak majd a május 18-i döntőn. 

Bonnie Tyler legnagyobb rajongótábora Németországban van. 1990 ÉS 1994 között három nagylemezt készített a leghíresebb német könnyűzenei producerrel, a Modern Talking frontemberével, Dieter Bohlennel. Emellett 1993-ban 1 millió lemezt adtak el csak Németországban, amiért az év énekesnőjének járó díjat is bezsebelte, de emellett RSH Gold, Bravo Otto, ECHO Awards és Goldene Europa díjakat kapott. A kilencvenes évek elején Bonnie Tyler olyan előadókat utasított maga mögé, mint Cher, Madonna, Mariah Carey, Tina Turner és Whitney Houston.
Legújabb, Rocks and Honey című albumát is egy németországi kiadó, a ZYX Music jelentette meg március 8-án. A brit kiadás május 6-án, az amerikai változat május 14-én jelenik meg.








Megjegyzések