bonnie tyler n1 in the USA iteunes

bonnie tyler n1 in the USA iteunes

KÉP

2013. április 5., péntek

Bonnie Tyler családja nem kapott jegyet az Eurovíziós Dalfesztiválra

Elkészítették Bonnie Tyler Eurovíziós képeslapját. Idén minden előadóval a saját otthonában készítettek werkfilmet. Így Bonnie Tylerrel is saját kastélyában és a tengerparton készítettek riportot amelyet május 18-án mutatnak majd be mielőtt Bonnie Tyler előadja a versenydalát.

Képkocka a forgatásról, háttérben az énekesnő kitüntetései


Az énekesnő azonban kissé elkeseredett, mert a családja nem lehet a Malmöi stadion nézőterén. Sajnos már elfogyott az összes jegy, így ők majd otthon ünneplik Bonnie szereplését.

Ma a WalesOnline-nak adott interjút Bonnie. Elmondta, hogy a nagy nap lesz a legfárasztóbb számára, rengeteg interjút kell majd adnia. "Sok munkával jár ez, de nagyon élvezem"-tette hozzá.
Azt is elmondta, hogy akkor izgult ennyire, amikor 1984-ben a Grammy díjátadón énekelt. Az első sorban pedig az akkori idők nagy ikonjai ültek, többek között Michael Jackson is.

Bonnie azt ígéri, önmagát adja majd a színpadon és minden tőle telhetőt megtesz majd.Az énekesnő szerint a szavazás politikai alapu szimpátiaszavazás lesz, viszont egy nagyon jó dallal indul. Nagyon boldog lenne, ha jövőre Wales adhatna otthont a dalfesztiválnak, de ahogy fogalmazott: "Sosem tudhatjuk, mi fog történni és előbb me kell nyerni"!

Bonnie Tyler jövő hét hétfőn saját twitter oldalán válaszol a rajongók kérdéseire!

További képek:  Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése