A svédek is kiadják Bonnie Tyler új albumát




Valószínűleg az Eurovíziós Dalfesztiválnak köszönhető, hogy egy újabb országban (ráadásul a dalversenyt idén megrendező országban) nem a német vagy brit kiadást forgalmazzák, hanem egy helyi kiadó gondozásában jelentetik meg Bonnie Tyler legújabb, Rocks and Honey című albumát. A svéd kiadó honlapján egyelőre nincs információ a lemezről, de az Amazon oldalain már előrendelhető a svéd kiadás amely 7 Euróval kerül többe, mint a német változat! Nem kizárt hogy ez a kiadó egész Skandináviában forgalomba hozza az albumot.

ROCKS AND HONEY kronológia
  • 2013. 03. 08. ROCKS AND HONEY - ZYX Music (Németország, Ausztria, Svájc, Franciaország, Benelux államok, Lengyelország)
  • 2013. 04. 29. ROCKS AND HONEY - Labrador Music (Svédország, /Skandinávia?/)
  • 2013. 05. 06. ROCKS AND HONEY - Celtic Swan Records (Nagy Britannia, Írország)
  • 2013. 05. 14. ROCKS AND HONEY - Warner Bros. Records (USA, Kanada) 
 Az árak tekintetében a digitálisan letöltött album a legolcsóbb, már 10 Euro alatt megvásárolható a teljes album az online üzletekben. 
A CD formátumok árai is viszonylag széles skálán mozognak:
Brit kiadás: 9.99 GBP - 12.99 GBP
Német kiadás: 14.99 EUR - 16.99 EUR
USA kiadás: 24.97 USD  (19 EUR)
Svéd kiadás: 21.99 EUR 

Az hogy a különböző kiadások között lesz e valami eltérés a tartalmat illetően (szövegkönyv, borító) nem tudni. A brit kiadás dalai azonban más sorrendben lesznek a lemezen, mint az eredeti kiadáson. 

Bonnie Tyler legújabb CD+DVD kiadványa a LIVE & LOST IN FRANCE kiadása egy hetet csúszik, így előreláthatólag csak május 10-én kerül a boltokba.
 
 

Megjegyzések