Bonnie Tyler új albuma már a toplistákon!

A ROCKS AND HONEY megjelenése után egy héttel máris két ország toplistáján szerepel a lemez, ráadásul holtversenyben. A svájci Hitparade TOP100 Album listán az 59. helyen nyitott. Csak úgy mint Németországban, ahol szintén az 59. legnépszerűbb album a teljes piacon.

A német MediaMarktban már jobb a helyzet, ott a folyamatosan frissülő TOP100  listán a 30. helyen volt, jelenleg a 35. legnépszerűbb a műszaki és szórakoztatóelektronikai szakáruház listáján.

A svájci grooves-inc üzletben kereken egy hete nem kapható az új lemez és még előrendelést sem fogadnak. Az ok ismeretlen, mert ha el is fogyott volna, nyilván pótolnák és továbbra is a kínálatban szerepelne. Mindenesetre a Believe in Me maxi CD már több napja a 2. legnépszerűbb a vásárlók körében a TOP100 összesített listán. A nagylemez itt az 5. csúcspozícióval szerepelt a megjelenéskor.

Az iTunes svájci letöltőoldalán a legjobb helyezés a megjelenést követő napon volt. Akkor a 29. legnépszerűbb volt.

Az Amazonon igen hullámzó a helyzet. A TOP400- és a TOP1500 között ingázik. 

Reméljük a jövő héten még jobb helyen és még több országban lesz fent a listákon. A ROCKS AND HONEY így is népszerűbb már, mint a legutóbbi, WINGS című albuma, amely csak Norvégiában lett toplisstás, az 50. helyen.

Bővebb és folyamatosan frissülő információk a lemez magyar Wikipédia szócikkén >>> ITT!

Toplista                       Legjobb Helyezés

Grooves-inc.com TOP500 5
MediaMarkt TOP100 30
Németország TOP100 Album 59
Svájc TOP100 Album 59


Megjegyzések