Bonnie Tyler képviseli az Egyesült Királyságot az Eurovíziós Dalfesztiválon!

Bonnie Tyler a legnagyobb név az Eurovízió történelmében.
Majd 40 éves pályafutással a háta mögött, megannyi világszerte listavezető dallal, ismét újat alkot Bonnie azzal, hogy szerepel a dalfesztiválon. Sokan voltak olyanok, akik az Eurovíziós szereplésük után lettek világhírűek, de már világsztárnak számító énekesek nem képviseltették magukat ezen a versenyen. Bonnie Tyler egyébként nem győzni megy Malmőbe, közölte a BBC rádió interjújában. Mint mondja, tisztában van azzal, hogy az Eurovíziós szavazatok az országok politikai elkötelezettségétől függnek. Azonban bízik az európai rajongók voksában, és boldog lenne, ha a Believe In Me a legjobb öt között végezne. A dalt egyébként a világhírű Desmond Child írta, méghozzá egy vacsora alatt Nashville-ben, meséli Bonnie. „Ő nem tudta, hogy a dala indul az Eurovízión, az egész ráadásul úgy történt, hogy a BBC hallotta, hogy új albumon lesz, és erről a számról úgy vélekedtek, hogy különösen jó lesz az Eurovíziós Dalfesztiválra.” 

“Igazi megtiszteltetés, hogy egy ilyen nagyszerű dallal én képviselhetem országomat az Eurovíziós Dalfesztiválon. Ígérem, hogy minden tőlem telhetőt megteszek az Egyesült Királyságért.” A Believe In Me-t az Egyesület Államokban, Nashville-ben rögzítették. A számot igazi nagyágyúk írták, úgy mint Desmond Child, Lauren Christy and Christopher Braide. A producer David Huff volt. A Bonnie Tylert kandidáló BBC is közzé tett egy sajtónyilatkozatot a jelölésről: “Bonnie Tyler igazi nemzetközi szupersztár fantasztikus hanggal és örülünk, hogy ő viszi Nagy-Britannia zászlaját Svédországba, Malmőbe.”



A Rocks & Honey az 5. volt a Grooves-Inc. best seller listán de a kislemez is már a 45. helyen van, a múlt heti 1000-ről. 

BELIEVE N ME VIDEO:


 Forrás: Bonnie Tyler Hungarian Fan Site
  

Megjegyzések