A ZYX Music büszke Bonnie Tylerre

A ZYX Music sajtóközleményt adott ki, amelyben mind a friss nagylemez, a Rocks and Honey és a kislemez Believe in Me promóciójáról is szó esett.

A stúdióalbum Németország, Ausztria, Svájc, Franciaország, Benelux államok és Lengyelország piacain lesz kapható első körben. Az Eurovíziós kvalifikáció után rögtön szárnyra kelt a hír, hogy az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban is megjelenik majd a lemez a Warner Bros. és a Celtic Swan kiadó gondozásában pontosan a  Dalfesztivál idején, májusban. 

A ZYX Music büszke arra, hogy Bonnie Tylerrel dolgozhatnak. A legutóbbi hírlevélben Gregor Minning a kiadó A&R vezetője a következőket mondta: "Büszkék vagyunk, hogy együtt dolgozhatunk egy ilyen nemzetközi sztárral, mint Bonnie Tyler. Pozitív meglepetés számunka, hogy a BBC Bonnie Tyler egyik dalát indítja az idei Eurovíziós Dalfesztiválra. A Believe in Me természetesen hallható a Rocks and Honey albumon."

A kislemez március 15-én jelent meg, 2+1 dallal. Az Eurovíziós dal rádió és album verziója mellett a szintén Desmond Child által szerzett Stubborn is felkerült a lemezre, amely a hétvégén a grooves-inc, zeneáruházban a 8. helyen szerepel!

A nagylemez pedig a német MediaMarkt TOP100 lista 69. helyén nyitott múlt pénteken.

Bővebb információk a kislemezről és az albumról a magyar Wikipédián!
Bonnie Tyler - Believe in Me maxi CD single - Eurovision Song 2013 UK

 

Megjegyzések