The Very Best Of Bonnie Tyler - 20 éves sikertörtént



Pontosan 1993. január 19-én került a boltokba Bonnie Tyler The Very Best Of kiadványa, Németországban, Ausztriában és Svájcban. A lemezből közel 1 millió példány kelt el és arany valamint platina minősítést ért el s ezzel a legnépszerűbb Bonnie Tyler válogatáslemezzé lépett elő. Németországban 54 héten keresztül szerepelt a TOP100 listán! A kiadvány többször újra kiadták ugyanis jelenleg is igen népszerű. 2012-ben és idén év elején is bekerült az amazon.de TOP100 Best Of album listájának középmezőnyébe, ami azt mutatja, hogy napjainkban is kereslet van erre a lemezre. A kiadvány kronologikus sorrendbe állított 17 dala között egy új dal dal is helyet kapott, bár a borítón tévesen van feltüntetve. A szövegkönyv Bonnie karrierjének fontos állomásait részletezi képekkel illusztrálva. Minden Bonnie Tyler rajongó számára kötelező darab.
A sorozat második része egy évvel később jelent meg, szintén szövegkönyvvel, amely mérsékeltebb sikert aratott. 
A második kiadás már fényképes CD koronggal jelent meg

Az eslő kiadás a szokásos COLUMBIA CD felirattal került a tokba




RÖVID HÍREK
Bonnie Tyler ismét studióba vonult egy dal erejéig. Hamarosan ugyanis Frankie Miller új albumán énekel duettet.  A két énekes már 1983-ban (Tears) és 1992-ben is duetteztek (Save Your Love) de többek között az All In One Voice című lemezre is írt dalt a brit énekesnőnek.
Hamarosan megkezdődik a Rock Meets Classic turné, Bonnie Tylerrel és már egy új koncert időpont is napvilágot látott, Bonnie márciusban ismét Portugáliában lép fel.

Megjegyzések