Ritka DVD Bonnie Tylerrel Brazíliából - Musas do Pop

A minap került a kezembe végre Franciaországon keresztül ez a brazil kiadású DVD, a Musas do Pop 2em1, amelyen Bonnie Tyler 7 és Olivia Newton John 8 dalának videója került fel. A Musas do Pop egy kollekciós kiadvány és a Tyler-John kiadás volt az első. A borító nagyon jól kiemeli Bonnie Tylert, az Ő neve jobban látszik mint Oliviáé,akinek neve sötét lila színnel került fel. A cover másik érdekessége, hogy a papír mérete valamelyest kisebb, mint egy normál DVD borítóé. Ez a kiadvány slim DVD tokban érkezett, de kicseréltem, mikor megláttam, hogy mindkét oldalára nyomtattak. 

A lemezen található videók minősége változó. Többnyire a hetvenes és nyolcvanak években megjelent dalok szerepelnek rajt, Bonnie esetében azonban a 2005-ös Louise című videó is látható, kiváló minőségben (Valószínűleg a Bonnie on Tour DVD-ről másolták át, amit Brazíliában is kiadtak) A többi videó TV archívumból és/vagy a The Video VHS-ről való.
Az interaktív menün és a közvetlen jelenetválasztás opción kívül semmi extra tartalom nem került fel a korongra, de legalább a főmenüben Bonnie Tyler dala szól.

Bonnie Tyler videók:
  1.  It's a Heartache (Live at the DISCO)
  2. Total Eclipse of the Heart (Music Video)
  3. Holding Out fo a Hero (Music Video)
  4. Lost in France (Live at the DISCO)
  5. Have You Ever Seen the Rain (Music Video)
  6. Louise (Music Video)
  7. If You Were a Woman (Music Video)
A DVD időtartama 60 perc, képaránya 4:3, 2.0 Dolby Digital hangzású, nullás régiókódolású.

A kollekció többi DVD kiadványai:
A borító

Megjegyzések