Best Of Bonnie Tyler - ez történt 2012-ben



JANUÁR: Bonnie Tyler újabb kitüntetéssel lett gazdagabb. Az év elején Norvégiában vehette át a Norvegian Honor Award díjat zenei munkásságáért és a zenei pályán elért sikereiért. Bonnie második legnagyobb rajongótábora Németország után Norvégiában van. Itt minden évben ad koncertet valamelyik fesztiválon vagy önállóan. Illetve a lemezeladásokat tekintve is a Norvégiában adta el a legtöbb albumát, melyek rendszerint arany, többszörös platina és gyémánt minősítést értek el.

FEBRUÁR: Desmond Child zeneszerző és szövegíró saját twitter oldalán csiripelte el, hogy éppen Bonnie Tylerrel dolgozik egy Nashwille-i studióban. A pillanatot egy fényképpel s megörökítették. Az énekesnő legutóbb 1988-ban dolgozott Childdal, aki több sikerdalt is írt illetve a Hide Your Heart albumának producere is volt. Továbbá Bonnie dala, az It’s a Heartache BMI London Award díjat kapott, mitán amerikában összesen 3 millió alkalommal sugározták a dalt a TV-ben és a rádiókban. 

MÁRCIUS: Bonnie nagy sikerrel turnézott Oroszországban együttesével. Moszkva, Ufa és Jekatyerinburg koncerttermeiben továbbá Stuttgartban a Porshe Music Night keretein belül adott fergetetes minikoncertet. 
 
ÁPRILIS: Bonnie managere bejelenti, hogy folynak a munkálatok az új album elkészülésében illetve új turnéidőpontok jelentek meg, köztük Budapest is.

MÁJUS: Dél-Koreában óriási sikert aratott a Forever Pop Concert 1.0 koncert. A fesztivál mindkét napján fellépett Bonnie a szöuli Olimpia Hallban. A Sony Music koreai kiadója Bonnie Tyler látogatásának tiszteletére újra kiadta az énekesnő 2001-es Greatest Hits kiadványát, koreai nyelvű önéletrajzzal mellékelve.
Továbbá nyilvánosságra került, hogy Bonnie a Unique Festival keretein belül lép fel a Budai Várban a 80’s Rockstars napon. 

JÚNIUS: Dél-Afrikában egy helyi lemezkiadó megjelentette a 2011-es Live in Germany 1993 DVD-t, megváltoztatott borítóval. Az afrikai kiadás csak normál DVD változatban jelent meg. 

JÚLIUS: Nagy reklámkampánnyal folyt a Unique Festival népszerűstése. Bonnie Tyler szóba került televíziós műsorokban és még a Class FM egyik reklámszignáljában is Ő szólt a hallgatókhoz.

AUGUSZTUS: Bonnie Tylr újra Budapesten adott koncertet teltház előtt a Budai Vár Savoyai Teraszán. Az énekesnő 90 perces műsora óriási sikert aratott. Több újság is cikkzett az eseményről.  Az RTL KLUB Fókusz című műsorának kamerái több helyen is interjút készítettek Bonnieval. 
Németországban a Weltbild Music Shop egy egyedi Bonne Tyler válogatásalbumot jelentetett meg, amelyet csak az ő üzletláncukban értékesített. A 16 dalt tartalmazó lemezen a 80-as évek legnagyobb slágerei kaptak helyet. A dalok nem digitálisan felújítottak, hanem az eredeti dalok „tisztított” verziói. A címe: STRAIGHT FROM THE HEART – THE BEST OF BONNIE TYLER

SZEPTEMBER: Megjelent Bonnie Wings című lemezének 2012-es változata.

OKTÓBER: Bonnie Tyler részt vesz a 2013 februárájában induló, 18 állomásos Rock Meets Classic turnén. A négy országon átívelő rendezvénysorozat speciális sztárvendége lesz aki egy rockzenekarral és egy szimfonikus zenekaral lép majd szinpadra. 

NOVEMBER: Bonnie Kaliforniában, Los Angelesben forgatott új reklámfilmet az ausztrál WestBank számára. A videofilmet Ausztráliában sugározták és a Total Eclipse of the Heart című dalát énekli.

DECEMBER: Bonnie Romániába látogatott és fergeteges koncertjével megtöltötte a bukaresti Kongresszusi Központ épületét. Másnap pedig a román X-Faktorban lépett fel és két dalt énekelt. A hónap közepén három brit nagyvárosban, Cardiffban, Manchesterben és Londonban lépett fel a StatusQuo karácsonyi turnéjának vendégelőadójaként.  December 31-én pedig Berlinben, a Brandenburgi kapunál lép színpadra egy hatalmas szilveszteri koncerten, ahol többek között az idei Eurovízió győztes, Loreen is fellép. Az eseményt a német ZDF televízió élőben közvetíti ma este!

Bonnie Tyler jövőre sem áll le. Februártól a Rock Meets Classic turnén vesz részt és talán végre megjelenik az új albuma is!


Megjegyzések