bonnie tyler n1 in the USA iteunes

bonnie tyler n1 in the USA iteunes

KÉP

2012. november 9., péntek

Új reklámfilmet forgat Bonnie Tyler

Az idei nyári budapesti és portugáliai koncertek után nem sok információhoz jutnak a rajongók. Az új nagylemez megjelenési ideje továbbra is ismeretlen. Ám a napokban újabb reménysugár vált láthatóvá, amikor Bonnie Tyler managere Matthew Davis a saját facebook profilján közzétette, hogy Bonnie jelenleg Kaliforniában, Malibuban forgat egy klipet. Ám sajnos még nem az új albumának sikerdalához készíti a videót, hanem egy ausztrál bank (WestBank) felkérésére vállalt el reklámszerepet. A rövidfilm november közepén kerül a nyilvánosság elé.

Bonnie Tyler legutóbb 2010-ben a brit MasterCard Word elnevezésű új bankkártyájának reklámfilmjében szerepelt a rockdíva. Azt a videót akkor Új-Zélandon készítették.

További érdekesség, hogy 2012. szeptember 11-én újra megjelent a Wings album. Legalábbis készleten van és rendelhető az amazon német és amerikai üzleteiből is illetve egyes német online webáruházakból. Az amazon szerint, amely sokszor téves és pontatlan adatokat állít  a zenei tartalmakról, 16 dal található a lemezen, csupán a borítóján van némi változtatás. A webáruház szerint  a Stick Music adta ki, a Stick Music weboldalán azonban nincs információ erről a 2012-es kiadásról.

A WINGS album 2012-es borítója az amazon.com szerint.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése