bonnie tyler n1 in the USA iteunes

bonnie tyler n1 in the USA iteunes

KÉP

2012. november 18., vasárnap

Csak jövő tavasszal jön Bonnie Tyler új albuma


Bár már 2009 óta várják a rajongók, úgy tűnik, csak 2013 tavaszán várható a megjelenése, legalábbis az egyik brit magazin szerint. Bonnie már 2008-ban nyilatkozta, hogy hamarosan új albummal jelentkezik, amelyre Jim Steinman már 5-6 remek dalt írt, ám ebből nem lett semmi, Steinman viszont ez idő alatt bekerült a Zeneszerző Hírességek Csarnokába. Idén év elején már Demond Childdal közös fotó került fel a producer és zeneszerző twitter oldalára, ahol Bonnieval ölelkezik a stúdióban. Kiderült, hogy új albuma country-rock stílusú lesz és a BBC Radio1 jóvoltából a lemez egyik dala is nyilvánosságra került. Akkor nyárra ígérték a megjelenést, Bonnie azonban Budapesten már azt ígérte, idén év végén, karácsony környékén jelenik meg a Rocks and Honey.

A késés oka csak sejthető. Egyrészt a 2013 február-március hónapban a Rock Meets Classic 2013 turnén vesz részt Bonnie, mint speciális sztárvendég, így 4 ország, 18 városában lép majd fel, így szinte lehetetlen, hogy új albumát promotálni tudná. Másrészt Bonnie még mindig a francia Stick Music lemezkiadó honlapjának főoldalán szerepel és egyelőre nincs információ, hogy az új lemez melyik kiadó gondozásában jelenne meg. 

Egy biztos, a Rocks and Honey 2013 áprilisa előtt biztosan nem jelenik meg, többek között az énekesnő elfoglaltsága miatt. Viszont a 2005-ös Wings című nagylemeze szeptember 11-én jelent meg újra, az internetes webshopok szerint ugyanaz a 16 dal szerepel rajta mint az eredeti kiadáson, csupán a borítón látszik némi eltérés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése