bonnie tyler n1 in the USA iteunes

bonnie tyler n1 in the USA iteunes

Andrea Bocelli feat. Bonnie Tyler - Unreleased duet

Andrea Bocelli feat. Bonnie Tyler - Unreleased duet
Vivo per Lei / Live for Love Youtube sample

2012. január 28., szombat

Bonnie Tyler az észvesztő nő - magyar Bravo újságcikk

1992-ben szerencsére Magyarországon is volt már Bravo újság és a maival ellentétben, akkor még nem bulvár és pletykamagazin volt és nem arról cikkeztek, hogy ki, melyik celeb, hol, mikor villantotta meg a bugyiját. Vagy éppen most ki kivel kavart, csókolózott stb. Most sikerült megszereznem egy régi cikket, ami nagyon ritka, éppen ezért nem is szkenneltem be, hanem beírom és egy ugyanolyan képet szerkesztek, mint ami akkor megjelent. Íme:

A szőke világsztár, Wales-i énekesnő 1976-ban tört be először a slágerlisták élvonalába a Lost in France című számmal. Ezt olyan fülbemászó dalok követték, mint a Total Eclipse of the Heart vagy a nálunk Fáj a szívem címmel énekelt világsláger, az It's a Heartache.

Több éves sikerszéria után - négy évvel ezelőtt - a sajátos rekedtes hangú szőkeség váratlanul eltűnt a nemzetközi zenei világból. Egy esztendeje viszont ugyanilyen váratlanul ismét megjelent, és viharsebesen befészkelte magát a rajongók szívébe és fülébe. A "comeback" lemezért, amely a Bitterblue címet viselte, különböző országokban 30 arany és platinalemezt nyújtottak át Bonnie Tylernek. A lemez egyik dala (a Tetthely című sorozathoz készült) heteken keresztül az egyik legnagyobb számban eladott kislemez volt. Ausztriában a toplista első helyéről a Genesist szorította le, Norvégiában 10 héten át megelőzte Michael Jacksont. Lemezsikerei mellett hatalmas sikerű koncertkörutat tett Európában. A nagy "open air" rendezvényeken olyan világsztárokkal együtt hozta lázba a hallgatóságott, mint Joe Cocker, Roxette vagy Bryan Adams. Új produkciója, az Angel Heart kapcsán az újságírók és kritikusok "észvesztő nőnek" és "szemlegeltető szupereseménynek" nevezték, felsőfokon dicsérték hangjának különlegességét, féktelen erejét, ugyanakkor rockos balladai lágyságát.
A múlt héten - Rozsa György Top Showjában - a magyar tévénézőket is megbűvölte a szőke sörényű "rock-torok".
Egy ugyanilyen képpel és felirattal jelent meg a cikk.

Köszönet az információért Tomytomnak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése