Botrányos Bonnie Tyler DVD!

Az a legrosszabb a pénteki lemezmegjelenésben,. hogy a hétvégén szinte alig áramlik információ egy frissen megjelent lemezről, így többnyire várni kell jó pár napot mire valaki; a kiadó vagy maga az előadó esetleg egy rajongó írja le személyes tapasztalatát a friss anyaggal kapcsolatban. Ez történt a Live in Germany 1993 DVD-vel is, az amazon.de oldalán ugyanis mindössze 1 csillagot kapott az ötből! Bonnie Tylernek még egy albuma sem ért el ilyen rossz helyezést a rajongók által leadott pontok alapján.

Egy hamburgi illetőségű személy, aki elmondása szerint nagy Bonnie Tyler rajongó, óriásit csalódott a DVD-ben. Íme néhány általa megfogalmazott információ a valóságról: Még hogy 150 percnyi időtartam? Ez vicc! A DVD nagyjából  45 perces és 10 (azaz tíz) dalt tartalmaz. Bonnie Tyler sikere csúcsán? 1993? Nagy sikerű albumok a Bitterblue, Angel Heart és Silohouette in Red, ez igaz. Azonban a 3 nagy sikerű albumról mindössze csak 2 (kettő) dal szerepel a kiadványon! Mi van a Bitterblue-val, Against the Wind-del vagy a Till the End of Time-al és a többi slágerrel amiket a rádiók is játszottak? DVD Extrák? SEMMI!!! Ha ezt tudom, meg se veszem a DVD-t! Az amazon által közölt dallista láttán meg pláne nem. Mindenesetre érdekelne ez a 150 perc.... ugyanis ez elég kínos!


Az amazon valóban hibás dallistát közöl, mert valójában nem 9, hanem 10 dal szerepel a DVD-n. És a borítók sem egyformák. A Zyx Music pedig jelenleg sem frissítette Bonnie Tyler kiadványait így még jelenleg az olvasható, hogy "Not yet released!" Ráadásul még a borítóképeket sem frissítették. És mivel az összes német online áruház az amazon.de-ről "másolja le" az információt, így mindenhol ugyanazok a hibák láthatók. Persze ez csak a DVD esetében igaz, A CD és a Deluxe CD+DVD változatról még nem érkezett hír. Csalódott vagyok, mert én sem egy rövidke klubkoncertre számítottam. Mindenesetre a Zyx Music egy nagyon pozitív és igen hízelgő termékismertetőt tett közzé a Live in Germany 1993 kiadványról.  1993-as németországi koncert turnét, és megannyi toplistás dalt emleget. Ennek ellenére egy minikoncertet jelentettek meg, amik még a 45 perces műsoridőt is éppen hogy kitölti. Ráadásul olyan DVD is ritka, mire abszolút nem került semmilyen extra tartalom... egy fotógaléria vagy legalább dalszövegek. Már csak abban lehet reménykedni hogy a Deluxe változat tartogat valami pluszt illetve hogy a felvételek minősége kiváló és nem VHS minőség!

Ez valóban 5-ből csak 1-es :(

BONNIE TYLER: LIVE IN GERMANY 1993 DVD TRACKLIST:
1. Hide Your Heart
2. Race To The Fire
3. To Love Somebody
4. Lost In France
5. It's A Heartache
6. Where Were You
7. Straight From The Heart
8. Total Eclipse Of The Heart
9. Holding Out For A Hero
10. Lovers Again 

Megjegyzések