Bonnie Tyler The Very Best Of - a legnépszerűbb, már 18 éve

1993 január 19-én jelent meg Németországban, Ausztriában és Svájcban A Sony Music kiadásában, a The Very Best Of Bonnie Tyler című kollekció, CD-n és kazettán. A Sony azért adta ki, mert ezzel akarta a BMG által (Bonnie akkori lemezkiadója) megjelentetett nagylemezek népszerűségét gyengíteni, így óriási reklámba kezdett. Ennek köszönhetően Bonnie több díjat is bezsebelt a válogatásért illetve több mint 700 ezer darab kelt el a németeknél. 



Kétség kívül, az egyik legjobb kollekció, a legjobb dalokkal s jelenleg is az amazon.de Top Best Of listán a 70. helyen szerepel! Ez azért is érdekes, mert 1993 óta nagyjából 100 féle válogatásalbum jelent meg 1, 2 és 3 lemezesek, de mégis úgy látszik, ez sikerült a legjobban. Nyilván a karácsony közeledtével sokan ajándéknak szánják ezt a páratlan összeállítást. Jelenleg ez a legnépszerűbb lemez az internetes online áruházban, 5 csillagot szerzett az értékelésnél és jóval maga mögé utasítva a frissen megjelent Live in Germany 1993 CD és DVD kiadványt.

Az alábbi listán jól látszik, hogy jelenleg melyek a legkeresettebb lemezek a német piacon Bonnie Tylertől és az is jól látható, hogy még az 1993-ban kiadott Best Of CD is jobb helyen szerepel, mint a frissen megjelent koncertalbuma. 

THE VERY BEST OF BONNIE TYLER 1993 CD - Amazon Bestseller-Rang: Nr. 1.085 in Musik
                                                               Amazon Bestseller-Rang: Nr. 70 in Best Of  in Musik
LIVE IN GERMANY 1993 CD+DVD -                   Amazon Bestseller-Rang: Nr. 23.662 in Musik 
BEST OF BONNIE TYLER (1993 UK SONY)       Amazon Bestseller-Rang: Nr. 10.192 in Musik
THE VERY BEST OF BONNIE TYLER VOL. 2.  Amazon Bestseller-Rang: Nr. 227.487 in Musik

Megjegyzések