Bonnie Tyler ismét maga mögé utasította Madonnát, Tina Turnert és Chert

A német RTL Televízió összeállította minden idők 100 legjobb válogatásalbumát a Die Ultimative Chart Show keretén belül. Az első helyen a Beatles szerepel, The Beatles 1962 - 1966 című válogatásukkal. A második a Queen majd azt követi Eros Ramazotti.
Top10-es még Nena, Michael Jackson, ABBA és a Smokie is. De Bonnie Tyler sem szerepel éppen rossz helyen, hiszen a 34. lett a listán, a már korábban említett THE VERY BEST OF BONNIE TYLER című 1993-as kiadványával, amelyből közel 1 millió példány kelt el, illetve jelenleg is az amazon 100 legkeresettebb válogatásalbuma között szerepel. 

Bonnie Tyler, ahogy 1993-ban a lemez megjelenésekor is, így most is maga mögé utasította Chert, aki a 41., Madonnát, aki a 43. valamint Tina Turnert, aki Simply the Best kollekciójával a 49. helyre került. De jóval Bonnie Tyler mögött vn még Seal, a Pink Floyd, az A-HA, a Rolling Stones, Freddie Mercury, R.E.M., Whitney Houston, Tom Jones és még Meat Loa is, aki csupán a 78. helen szerepel az 1998-as The Very Best Of lemezével. A lista legvégén szerepel Enya, Pink, Guns 'n' Roses, Boyzone és Eric Clapton.

A teljes lista >>> itt <<< megtekinthető!



Megjegyzések