Andrea Bocelli feat. Bonnie Tyler - Unreleased duet

Andrea Bocelli feat. Bonnie Tyler - Unreleased duet
Vivo per Lei / Live for Love Youtube sample

bonnie tyler n1 in the USA iteunes

bonnie tyler n1 in the USA iteunes

2011. november 6., vasárnap

Bonnie Tyler az X-Faktorban!


Szombat este, a magyar tehetségkutatóval majdnem egy időben Ukrajna ötödik legnézettebb televíziós csatornáján is az év hangja címért versenyeztek az énekesek. Azonban a szavazatok összegzése alatt Bonnie Tyler szórakoztatta a közönséget, mint meghívott sztárvendég.

A rajongók és az ukrán STB TV (СТБ) nézők legnagyobb meglepetésére szombat este a népszerű brit rockénekesnő, Bonnie Tyler lépett színpadra az X-Faktor vagyis az Ікс-Фактор zsűrije és a tomboló közönsége elé. Az énekesnő az eredeti zenei alapra adta elő élőben 3 örökzöld klasszikusát (It's a Heartache, Total Eclipse of the Heart, Holding Out for a Hero) a közönség nagy örömére, majd a minikoncert végén az egész aréna állva tapsolta a legendás énekesnőt.

Bonnie Tyler egyébként teljes titokban érkezett meg Kijevbe, és csak szombat késő este derült ki, hogy ő lesz a sztárvendég. Az ukrán tehetségkutatóban egyébként az elmúlt hetekben Alexander Rybak és Kylie Minogue is fellépett már.

Érdekes, hogy amíg a román és az ukrán tehetségkutatóban több alkalommal lépnek fel világsztárok, addig a magyarországi tehetségkutatókba nem szoktak híres, nemzetközi előadókat meghívni.


VIDEÓK:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése