Új albummal tér vissza Bonnie Tyler


Ha arra az évtizedre gondolunk, ami a legmerészebb ruhákat, legőrültebb frizurákat és a legikonikusabb zenei videókat képviseli, akkor csakis a 80-as évek jöhet szóba. Ez az évtized sokféle műfajt hozott létre és vadiúj stílusokat fejlesztett ki. Ebben a kreatív környezetben Bonnie Tyler tette meg a legnagyobb áttörést világszerte.

A fent említett sorokkal indult el Bonnie Tyler új albumjának kampánya. Az énekesnő hosszabb szünet után 2019-ben új lemezkiadójával kiadta a Between the Earth and the Stars albumát, amely nagy siker lett Európa szerte. A sikert meglovagolva idén tavasszal új lemezt adott volna ki, azonban a koronavírus járvány miatt eltolták a megjelenés idejét, illetve az énekesnő összes idei koncertjét későbbi időpontra tették, többek között a budapesti fellépést is. A rajongók a remények szerint jövő nyáron találkozhatnak vele. 


 

Bár már április környékén hivatalos Instagram-oldalán hat új dalrészletet osztott meg Bonnie, a hivatalos promóció csak a napokban kezdődött el. Nyilvánosságra került az új album borítója, YouTube-csatonájára egy három dalból áll egyveleg videó került fel. December 18-án pedig az első kislemez is megjelent, már a videoklippel együtt, a When the Lights Go Down címmel.


 

Az album címe, The Best is Yet to Come és 2021. február 26-án jelenik majd meg. Bonnie ugyanazzal a csapattal dolgozott, mint az előző lemezén. A 12 vadonatúj dal visszarepít minket a '80-as évekbe. Bonnie a Total Eclipse of the Heart és a Holding Out for a Hero világslágereivel folytatja az éneklést a dance himnuszoktól kezdve a szerelmes balladákig, felidézve a dicsőségévek szenvedélyét, energiáját és szórakozását. Between the Earth and the Stars albumán Rod Stewart, Cliff Richard és Francis Rossi is duettpartnere volt. Most megjelenő lemezén azonban Bonnie bebizonyítja, hogy nincs szüksége vendégelőadókra új albuma tökéletesítéséhez.

Az elmúlt 10 hosszú és félelmetes hónapban alig vártam, hogy újra énekelhessek nektek. Tudom, hogy többen is szenvedtek a vírustól, a családtagok, barátok elvesztésétől és ettől az én szívem is fáj. A zene könnyíti ezt a terhet. Remélem az új dalaim feldobják a kedveteket. Nagyon örülök és büszke vagyok az új albumra. Egyszerűen elringat, mosolyt csal az arcomra, ahányszor csak meghallgatom. Abban a pillanatban, amint visszatérek a színpadra és újra láthatom a mosolygó arcotokat, az mindennél különlegesebb lesz. Igérem, a java még csak most jön! 

– mondta Bonnie. 

De nem csak új lemez, hanem új turné is indul 2022-ben, amely 36 európai várost érint. Ausztria, Németország, Svájc, Franciaország és Belgium nagyvárosaiban mutatja majd be az új dalokat. 



 

Megjegyzések