Jön Bonnie Tyler új bakelitlemeze

 2020. október 9-én az earMusic, Bonnie Tyler jelenlegi lemezkiadója az énekesnő tavaly megjelent "BETWEEN THE EARTH AND THE STARS" című albumát újra kiadja, ezúttal bakelitlemezen. Az album korlátozott példányszámban lesz elérhető, sorszámozva, kék színű lemezkorongon. 

Bár korábban azt nyilatkozta, hogy a tavalyi turné berlini és párizsi koncertjét  is felvették, így most egy koncertalbum jelenik majd meg, de úgy tűnik, az még várat magára. 


 Korábbi bakelitek

Legutóbb 2019-ben jelentek meg vinyl lemezei. Először az 1983-as FASTER THAN THE SPEED OF NIGHT szintén kék lemezen, Európában és az Egyesült Államokban különböző borítóval, sorszámozva, poszterrel, az eredeti 1983-as album replikái. Később az Egyesült Királyságban a NATURAL FORCE albuma is megjelent bakeliten. Néhány éve pedig a BONNIE ON TOUR LIVE CD hanganyaga dupla bakeliten jelent meg. 


ÚJ ALBUM JÖVŐRE

Bonnie Tyler új albuma már idén év elején elkészült, de a koronavírus járvány miatt egy évvel eltolták a megjelenést 2021. február-március környékére. Néhány dal részletét Bonnie még márciusban a hivatalos Instagram oldalán megosztotta. A lemez címe: THE BEST IS YET TO COME





Megjegyzések